LOGG INN
PRODUKTER
Musserende Vin
Hvite Viner
Rosé Vin
Røde Viner
Søte Viner
Brennevin
Halvflaske
Magnum
Dobbel Magnum og større flasker
BIB
Olivenolje
Vann
Produktendringer
28.10.2016NY ÅRGANG: BUCCI VERDICCHIO DEI CASTELLI DI JESI CLASSIO => 2015!11.10.2016
ANKOMMET: SAN MICHELE APPIANO SAUVIGNON BLANC SCT. VALENTIN 2015!!11.10.2016
NYHET: SAN MICHELE APPIANO SÜDTIROL PINOT NERO 2015 er ankommet lager!!11.10.2016
NYHET: SAN MICHELE APPIANO SÜDTIROL PINOT NERO RISERVA 2011 er ankommet lager!!11.10.2016
ANKOMMET: GIOVANNI ROSSO BAROLO LA SERRA 2012!11.10.2016
ANKOMMET: SILVIO JERMANN RED ANGEL ON THE MOONLIGHT 2014!11.10.2016
ANKOMMET: SILVIO JERMANN AFIX RIESLING 2015!11.10.2016
NYHET: OMA BAROLO 2012 er ankommet lager!!11.10.2016
ANKOMMET: TERRE NERE ETNA BIANCO VIGNE NICHE SANTO SPIRITO 2015!11.10.2016
ANKOMMET: TERRE NERE ETNA BIANCO VIGNE NICHE CALDERARA 2015!06.10.2016
ANKOMMET: BRUNO GIASOCA BARBARESCO ASILI RISERVA 2011 er ankommet lager (NB begrenset antall)!06.10.2016
ANKOMMET: CASTELLO DEI RAMPOLLA SAMMARCO 2011 er ankommet lager (NB begrenset antall)!Alle endringer >>
SÜDTIROLER PINOT NERO
SAN MICHELE APPIANO
Område: Alto Adige
Klassifikasjon: DOC
Druer/råstoff: Pinot Nero
Innhøsting: Ultimo september-medio oktober
Jordsmonn: Morene og kalkstein
Alkohol: 13,5% %
Sukker: 1 gr/l
Syre: 5,1 gr/l
Vinifikasjon
Utvalgte druer fra San Michele Appianos vinhus, fra 5-25 år gamle vinranker, høstet manuelt i årsyggene i Kaltern og Eppan i Südtirol, mykpresses og vinifiseres i temperaturkontrollerte ståltanker. Lagres i botte i ett år før flasking.Beskrivelse
Farge: Rubinrød
Aroma: Elegant med lyse, rød bær som villbringebær og markjordbær, med innslag av rips, gule moreller og en touch av urter i finish.
Smak: Saftig, med friske røde bær, hint av urter og en lang, forfriskende ettersmak.
Lagring: 3-5 år
Serveringstemperatur
17 graderUtfyllende info
Pinot noir (= Pinot Nero / Blauburgunder) er en av verdens mest verdsatte, men også mest krevende av alle røde druer. Pinot noir kan imidlertid ikke vokse overalt, og trenger perfekt terroir og klima, samt nemsom behandling både under vinhøsten og i vinkjelleren. Pinot Noirs delikate aromaer og egenart utvikles best i kjølige men solfylte omgivelser, som i områdene av Eppan og Kaltern i Südtirol. Der skapes strukturerte viner med elegant fylde, påfallende lik dem man finner i Burgund.Passer til





TILBAKE