Testamatta Wine Bar har åpnet i Fiesole!

TESTAMATTA WINE BAR!

Det har lenge vært en drøm for Bibi graetz, produsent av den verdensberømte super-Toscaneren Testamatta (Sangiovese 100%), å åpne en vinbar i Fiesole - den lille landsbyen som troner på en åsrygg rett øst for Firenze by, med utsikt over byen nedenfor, med et by-sentrum med røtter tilbake til etruskerne og romerne (endog med et praktfullt restaurert romersk teater, bad og andre ruiner, og et flott museum), i dag som et yndet utfartssted for såvel lokalbefolkningen, Firenze bys beboere og tilreisende og turister.

Og Bibi. For hans praktbolig og -borg Vincigliata er rett rundt hjørnet for Fiesole sentrum, ca en  kilometer langs veien videre. Og det er en praktfull borg, en unik vinkjeller og et unikt vineri - men de har "manglet" en bar. Et møtested. For Bibis venner, besøkende - og alle andre.

Med en beliggenhet midt på torvet i Fiesole by er nå drømmen blitt en realitet. Testamatta Wine Bar har åpnet, og serverer praktfulle små antipasti, bruschetti, sandwicher med lokale råvarer (skinker, oster, pølser..) - og selvsagt vin. Og kaffe.

Når i Firenze - besøk Fiesole. Og når i Fiesole - stopp på Testamatta Wine Bar!

Salute!