VINITALIA Oslo2013

VINITALIA Oslo2013

I vår blaserte tidsalder er det ikke ofte vi kan titulere et evenement som unikt. Allikevel er det nettopp et unikt evenement som finner sted i hovedstaden den 5. mars 2013. 

For første gang lar importør Gaia Wine & Spirits og arrangør Vinofil den norske vinscenen få møte en imponerende rekke italienske celebriteter, hvorav mange aldri tidligere har åpnet sine viner i Norge (om så kun i lukkete kretser). 

Denne dagen vil for første gang en rekke av Italias mest navngjetne vinprodusenter samles på Oslo Militære Samfund og tilby besøkende en smak av enestående ansamling viner. 

Sted og tid: 
5. mars 2013 
Lukket bransjesmaking kl 12:00-17:00 

Åpen smaking kl 17:00-20:30 

Sted: Oslo Militære Samfund, Myntgt. 3, Oslo 

Entre for bransje 12:00-17:00 - registrering gjør du på påmelding siden. 

Åpen smaking 17:00-20:30 - registrering via 
www.vinofil.no/vinitalia


VINITALIA Oslo2013 ble initialt skapt med det formål for øyet å invitere noen få, utvalgte stjerneprodusenter til et møte med utvalgte norske vinnytere i gode omgivelser. En overstrømmende mottakelse på invitasjoner sendt til Italia gjorde feltet bredere og anledningen større. Resultatet er en unik møteplass mellom norske, kvalitetsorienterte og fininnstilte ganer og det kanskje sterkeste feltet italienske vinprodusenter noensinne samlet på ett brett i Norge. Vi ser på VINITALIA Oslo2013 som en grunnsteinsnedleggelse i norsk vinsammenheng. 

Vi ønsker velkommen til noen unike timer i selskap med de beste dråper Italia kan fremvise. 

Ved siden av vinprodusentenes bord vil det avholdes 'master classes' (begrenset plass). 

Et unikt og begrenset utvalg andre nøye utvalgte utstillere vil også delta. 


Ave!